• banner

Ye Zile-La oss kjøtt!Kimmik bjørn

Cola Bears fødsel er relatert til min egen erfaring.Det vil hjelpe meg i Berlin.Jeg er litt transparent uten en følelse av eksistens.Helt til jeg en dag fant ut at lokale brev ville bli stemplet med bjørnepoststempel.Hans styggehet inspirerte meg til å lage den første gjennomsiktige kollelebjørnen.Etter det tilpasset jeg meg gradvis til det lokale livet.Jeg har alltid lånt bjørnen for å uttrykke meg.Det ga meg stor energi.Siden den gang har den hatt forskjellige farger, som representerer meg i forskjellige perioder, og vi vokste opp sammen.


Produkt detalj

Detaljer

Design

Pris US $6120/stk
Min. bestillingsantall 1 stk
Havn Shanghai
Betalingsbetingelser L/C, D/A, D/P, T/T
Materiale NZ Ull, Lotus Silke
Veving Håndtuftet
Tekstur Myk
Størrelse 5×5 fot
150x150 cm

Kontakt oss


 • Tidligere:
 • Neste:

 • NZ Ull, Lotus Silke

  Oransje/beige

  Håndtuftet

  Håndlaget i Kina

  Kun innendørs bruk

  Cola Bears fødsel er relatert til min egen erfaring.Det vil hjelpe meg i Berlin.Jeg er litt transparent uten en følelse av eksistens.Helt til jeg en dag fant ut at lokale brev ville bli stemplet med bjørnepoststempel.Hans styggehet inspirerte meg til å lage den første gjennomsiktige kollelebjørnen.Etter det tilpasset jeg meg gradvis til det lokale livet.Jeg har alltid lånt bjørnen for å uttrykke meg.Det ga meg stor energi.Siden den gang har den hatt forskjellige farger, som representerer meg i forskjellige perioder, og vi vokste opp sammen.

  Relaterte produkter